Det ble en verdifull oppvåkning under frokostmøtet tirsdag da trenerduoen André Bergdølmo og Even Ødegård fortalte om ”nye DFI”. Det er en ny grunnholdning basert på filosofien om å bygge en klubb av ”hele mennesker” fremfor å dyrke enkeltspillere. Med A-laget som spydspiss og rollemodeller skal selv den minste miniputt jobbe for gleden over å få til sammen. Laget, den lokale forankringen og det ”Vi” får til, er måten å lykkes på. Det skal fortsatt være plass for personligheter og sterke individualister, men ”jeg”-holdninger lukes bevisst bort.

Suksess i lagspill handler om å glede seg sammen enten du er ute på banen eller sitter på benken. Dermed utvikles en felles stolthet av klubben, som sprer seg til alle som er med å glede seg over fotballspillet.

Summen er GULL. G for godhet, U for uredd, L for leken og L for Lojal. Det er nesten som en ”oppskrift” flere kunne benytte seg av. Og det kan du. DFI trenger små og store støttespillere og er villige til å gi alt tilbake i form av tettere kontakt med lag og måten det jobbes på.

Målet for klubben er å spille i Adecco-ligaen innen tre år. Skal bli spennende å se om vi har en bane og et stadionanlegg som er i samsvar med den målsettingen.

Kanskje er det gull verdt for oss alle å gi DFI en tidsriktig ”lekegrind”, når vi smaker litt på det Even og Andre er mest opptatt av: Vi trener ikke bare fotballspillere. Vi utdanner mennesker.


Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlb in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlc in /home/fnrnonja/public_html/templates/fnr_2013/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20