Show Time

Her på FNRs Medlemstorg kan du ”vise frem” bedriften din. Send oss ganske enkelt noen ord om hva du driver med. Hva selger, skaper eller tilbyr du til hvem? Send informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. sammen med et bilde og vi lager en kort presentasjon. Du er selvfølgelig også på det hjerteligste velkommen til å skrive en artikkel eller en produktpresentasjon selv. For ikke å glemme; har du et godt tilbud som du vil at andre medlemmer i FNR og kunder i Frogn og Drøbak skal se, ja så er det bare å smelle inn en margannonse her på våre hjemmesider. Betydningen av lokal handel er grenseløs. Start nå.

Medlemsfordeler

Det skal lønne seg å være medlem av Frogn Næringsråd.

Vi synes det er viktig å finne en fordelsprogram som gjør at det det lønner seg å være medlem av FNR. Ikke bare alle fordelene med godt nettverk og nyttige møter. Vi i styret bruker derfor endel tid på å sette sammen en attraktiv fordelspakke til våre medlemmer.

Vi gjør oppmerksom på at Frogn Næringsråd ikke får noen kick-back eller kommisjoner fra disse leverandørene, eller på noen måte er part i en avtale mellom dere og leverandøren.


Wannabees Film & TV
Drøbaksbaserte Wannabees Film & TV er et annerledes produksjonsselskap som skaper lekent videoinnhold for bedrifter.
Vi spesialiserer oss på underholdene, effektive og engasjerende videoer til nett og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvorfor det er viktigere enn noen gang å bruke video til å presentere bedriften din, gå inn på vår hjemmeside www.wannabees.no. Ellers treffes vi enkelt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Vardia, Follo forsikring
Vardia Follo forsikring etablerte seg i Drøbak vinteren 2010/2011 og vokser nå for hver måned. De tilbyr ulike skade og personforsikringer.

For medlemmer av Frogn Næringsråd gir de følgende rabatter.

  • Lovpålagt yrkesskade - mellom 5 og 10 % rabatt avhengig av næringstype
  • Ansatterabatt på hus, hjem, bil og båt på 10 % (til ansatte i bedrifter som er medlem av FNR)

For pristilbud og avtale kontakt Jan Petter Larsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Follo Forsikringssenter as
Dyrkøkkeveien 13
1440 Drøbak
64 90 55 20
www.vardia.no

 

KSU Data / PC Spesialisten
KSU Data selger PC og data over disk i Drøbak City. Samme selskapet driver tjenester til næringslivet i Drøbak med support lokaler på Seiersten sentrum.

KSU Data/ PC Spesialisten gir følgende tilbud til FNR medlemmer

  • 10 % rabatt på mobilt kontor
  • halv pris på første time service - en gang

For tilbud kontakt Carl F. Kolderup  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon 64 93 54 04
www.ksudata.no

 

Mi Pro
Mi Pro har utviklet ferdige datasystemer for å drive markeds-og spørreundersøkelser. Enkelt å sette opp og fleksible og gode svar og rapporter. Mi Pro startet i Drøbak og har holdt til i Drøbak i mange år.

  • Mi Pro gir 20 % rabatt på spørreundersøkelser til FNR medlemmer.

Kontakt Per O. Jacobsen
Telefon +47 90 73 11 25
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.